Dwarsakkers 7, Amerongen 06 50 69 76 35 info@bootsystems.nl

SSL

Een SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en de website en zorgt er voor dat de datastroom tussen de bezoeker en de website niet leesbaar is voor anderen. De groene adresbalk, de bedrijfsnaam in de adresbalk (alleen bij Uitgebreide Validatie certificaten), de ‘s’ achter http en het slotje in de browser maken uw bezoekers en klanten duidelijk dat uw website is beveiligd met een SSL certificaat.

Een SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en de website en zorgt er voor dat de datastroom tussen de bezoeker en de website niet leesbaar is voor anderen.

Bij Bootsystems kunt u goedkope SSL certificaten bestellen van de meest bekende merken. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een SSL certificaat voor uw website.

Wat is het voordeel van https?
Cybercriminaliteit is er al sinds het ontstaan van het internet, maar cybercriminelen worden steeds inventiever. Niet langer richten zij enkel hun pijlen op grote ondernemingen en bedrijven, maar is ook uw website vatbaar voor kwaadwillenden. Het https protocol garandeert een veilige verbinding tussen u en uw bezoekers, maar kent meer voordelen zoals een veilige uitstraling voor uw bezoekers.

Hoe moet ik een SSL certificaat installeren?
Neemt u hosting af bij Bootsystems, dan installeren wij het SSL certificaat voor u. Informeer naar de mogelijkheden.