Dwarsakkers 7, Amerongen 06 50 69 76 35 info@bootsystems.nl

Office 365 Back-up

Belangrijke informatie over het beveiligen van je Microsoft Office 365-gegevens

Als gebruiker van Microsoft Office 365 is het belangrijk om te weten dat er standaard geen back-ups van je bestanden en e-mails worden gemaakt. Dit betekent dat in het geval van een onverwacht incident, zoals gegevensverlies door hardwarestoringen, menselijke fouten, ransomware of andere bedreigingen, je mogelijk belangrijke gegevens permanent kunt verliezen.

Om ervoor te zorgen dat je gegevens altijd veilig zijn en dat je deze kunt herstellen in geval van verlies, bieden wij een oplossing aan: Office Cloud Back-up. Met Office Cloud Backup worden er automatisch iedere dag back-ups gemaakt van je bestanden en e-mails in Microsoft Office 365 en deze veilig opslaan in de cloud. Deze back-ups kunnen worden gebruikt om gegevens te herstellen naar elk gewenst moment in het verleden, zodat je nooit belangrijke informatie kwijtraakt. Back-ups blijven 11 jaar bewaard.

Office Cloud Back-up biedt verschillende voordelen, waaronder:

Bescherming tegen gegevensverlies: Door dagelijkst back-ups te maken van je Office 365-gegevens, minimaliseer je het risico op permanent gegevensverlies door onverwachte gebeurtenissen.

Herstel naar elk gewenst moment: Met Office Cloud Back-up kun je je bestanden en e-mails herstellen naar elke specifieke dag in het verleden. Dit betekent dat je wijzigingen kunt terugdraaien, per ongeluk verwijderde gegevens kunt herstellen en oudere versies van bestanden kunt terughalen, tot 11 jaar terug.

Bescherming tegen ransomware: Ransomware-aanvallen zijn een groeiend risico voor organisaties. Met Office Cloud Back-up heb je een extra beveiligingslaag, omdat je je gegevens kunt herstellen naar een punt vóór de ransomware-aanval en zo je bedrijfscontinuïteit kunt waarborgen.

Langdurige bewaarperiode: Office Cloud Back-up biedt de mogelijkheid om je back-ups gedurende een lange periode (11 jaar) te bewaren, zodat je toegang hebt tot historische gegevens wanneer dat nodig is.

Het is belangrijk om te begrijpen dat back-ups essentieel zijn voor het beschermen van je waardevolle gegevens in Microsoft Office 365. Door Office Cloud Backup te gebruiken, minimaliseer je het risico op gegevensverlies en waarborg je de continuïteit van je bedrijfsactiviteiten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Office Cloud Back-up en hoe je dit kunt activeren voor je Office 365-account(s). Wij staat klaar om je te ondersteunen en je te helpen bij het beschermen van je gegevens.

Voorkomen is beter dan genezen. zorg voor een goede Anti Virus, klik hier.

Klik hier om contact op te nemen

    Back-up voor Office365 inrichten, vul onderstaand formulier in: