Dwarsakkers 7, Amerongen 06 50 69 76 35 info@bootsystems.nl

Hosting met CMS

U kunt bij ons ook terecht voor hosting met Content Management System (CMS). Hiermee kunt u zelf op eenvoudige wijze de inhoud van uw site beheren.

Wij maken hiervoor gebruik van één van de meest gebruikte systemen: WordPress en Joomla! De service ‘hosting met CMS’ bestaat dan ook uit het volgende:

  • Standaard webhosting pakket, inclusief ondersteuning voor PHP en de benodigde MySQL database.
  • Installatie van de meest recente versie van het WordPress of Joomla! CMS.

U kunt hiermee in principe direct aan de slag. Voor het ontwerp van uw site kunt u gebruik maken van de ingebouwde sjablonen (templates) of kiezen uit de vele sjablonen die online beschikbaar zijn. In de meeste gevallen zult u echter een eigen sjabloon willen ontwerpen, of dit laten doen. In dat laatste geval kunt u ook bij ons terecht!

Hiervoor werken wij samen met Nymphaea (http://www.nymphaea.nl) en Branko Media (http://www.brankomedia.nl), collega’s met veel ervaring op dit gebied. U kunt tevens bij ons terecht voor meer complexe installaties van Joomla! of het gebruik van specifieke modules.

Het voordeel van ‘hosting met CMS’ is dat u niet hoeft te investeren in de (aanschaf en) installatie van een CMS. U kunt Joomla! weliswaar gratis gebruiken (Open Source), maar voor een succesvolle installatie en configuratie is ervaring noodzakelijk. Door te kiezen voor ‘hosting met CMS’ kunt u vertrouwen op onze ervaring en deskundigheid en krijgt u dus een kant-en-klare totaaloplossing.

De prijs voor dit type hosting is geheel vrijblijvend op te vragen.

Heeft u interesse in deze dienst, neemt u dan contact met ons op. We kunnen u dan tevens informeren over de overige voordelen van deze oplossing en de mogelijkheid voor aanvullende diensten. We zijn bekend met diverse aanvullende Joomla! modules, die de mogelijkheden van uw website sterk vergroten:

  • Het gebruik van formulieren.
  • Nieuwsbrieven en mailinglist (met de mogelijkheid voor bezoekers om zichzelf aan- en af te melden).
  • Fotoalbums en modules voor het aanbieden van videomateriaal.
  • Discussiefora en ‘comment’-systemen.

Meer informatie over Joomla! vindt u hier.
Meer informatie over WordPress vindt u hier.