Dwarsakkers 7, Amerongen 06 50 69 76 35 info@bootsystems.nl

Camera bewaking

Bent u op zoek naar een beveiligingscamera?
Dan bent u bij Bootsystems op de juiste plek. Wij leveren een ruim assortiment IP-camera’s en toebehoren van A-merken voor verschillende toepassingen. Zowel particuliere als zakelijke gebruikers kunnen bij ons terecht voor de juiste beveiligingscamera. Wij helpen u graag met het vinden van de camera die perfect bij u past.

U kunt de camera’s met betreffende voeding door ons laten plaatsen en inrichten. Tevens bieden wij na uw aankoop uitstekende support. We helpen u dan ook graag via telefoon, per mail en bieden ook ”hulp op afstand” (middels Bootsystems Remote support) aan.

Complete oplossing?
Die krijgt u uiteraard bij Bootsystems!
Camerabewaking en beveiligingscamera’s worden op veel locaties toegepast. Ondernemers willen graag onbezorgd het bedrijf kunnen verlaten, terwijl anderen graag hun huis onbezorgd kunnen achterlaten als ze op vakantie gaan. Of het nu gaat om een camerasystemen voor magazijn, onderwijsinstellingen, horeca, kinderdagverblijven of bij u thuis, wij vinden voor u de geschikte oplossing.

Met een IP-camera kunt u namelijk gemakkelijk beelden van hoge kwaliteit opnemen of live bekijken via uw pc, smartphone of tablet. Tevens kunnen de opgenomen beelden onderweg worden teruggekeken. Zo bent u altijd op de hoogte van de gebeurtenissen om u heen, zowel thuis als op uw bedrijf.

Overweegt u om camera’s aan te schaffen, neem dan contact met ons op.
Met het maken van de keuze wordt rekening gehouden met de vele factoren, denk hierbij aan o.a. binnen/buiten, hoek inval, bereik, hoogte enz.