Dwarsakkers 7, Amerongen 06 50 69 76 35 info@bootsystems.nl

Computer hulp Utrecht

Computer hulp in Utrecht bij Bootsystems

Heeft u problemen met uw ICT en kan u daarbij wel wat hulp gebruiken? Veel bedrijven en particulieren hebben problemen met hun ICT. Dit is erg begrijpelijk. De wereld van ICT kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Daarom kunt u bij ons, Bootsystems, computer hulp in Utrecht krijgen. Bij onze computer hulp in Utrecht kunt u terecht voor ICT en clouddiensten, zoals systeembeheer, VOIP, storage, internet en nog veel meer! Heeft u dus een netwerk- of internetprobleem? Neem contact met ons op, wij werken graag met u samen.

Neem contact op

Computer hulp in Utrecht op maat

Wij bieden u verschillende werkzaamheden in het thema van netwerk- en internetproblemen. Wij vinden het belangrijk dat u de service krijgt die het beste is voor u en uw bedrijf. Dit doen we door uw probleem te analyseren en vervolgens het juiste pakket voor u te zoeken. Waar kunnen wij u mee helpen? Met ál uw computerproblemen! Computer hulp in Utrecht nodig? Maak direct een afspraak!

Computerhulp Utrecht

Wie zijn wij?

Wij zijn Bootsystems. Een organisatie met veel specialisten op het gebied van netwerk- en internetdiensten. Doordat wij met verschillende collega’s werken, kunnen wij u op elk gebied van ICT, op de juiste manier helpen. Naast het leveren van de juiste computerhulp in Utrecht, vinden wij service ook belangrijk in ons bedrijf. Daarom heeft u ook altijd een vast aanspreekpunt. Ook heeft u de mogelijkheid om samen met ons te kijken naar wat u nodig heeft en wat bij uw bedrijf past. Wij geven u graag persoonlijk advies. Neem daarom gerust contact met ons op!

Maak een afspraak

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij kunnen u en uw bedrijf helpen op gebied van downloads, hosting, ICT hulp, systeembeheer en clouddiensten. Zo zijn wij gespecialiseerd in Office 365, SSL, hosting met CMS, online back-up, software, kerio connect en nog veel meer! U kunt ons gerust even bellen voor meer informatie. Twijfelt u of wij u kunnen helpen bij een klus? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Wij bieden onze diensten aan, aan zowel kleine, als grote ondernemingen. Voor ondernemingen die veel met ICT werken, is een vast bedrijf voor netwerk- en internetdiensten ideaal. Wij nemen graag de tijd om uw bedrijf en de bijbehorende ICT zaken te leren kennen. Zo kunnen wij u het beste persoonlijk helpen. Ook als u zo nu en dan een systeembeheerder in Utrecht nodig heeft, kunt u bij ons ook terecht. Zowel bij enkele als bij meerdere klussen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Bekijk onze diensten